...
πως να διαλεξω το σωστο αρωμα

Πώς να επιλέξετε το σωστό άρωμα;

Κοινοποίηση

Η επιλογή του σωστού αρώματος μπορεί να φαίνεται ιδιαίτερα αγχωτική, αλλά δεν πρέπει να είναι! Διαβάστε τον οδηγό μας για την επιλογή του κατάλληλου αρώματος για εσάς.

πως να διαλεξω το σωστο αρωμα

Βρείτε τις νότες σας

Κάθε άρωμα ή κολόνια αποτελείται από διαφορετικές “νότες”. Αυτές οι νότες καθορίζουν τη συνολική μυρωδιά ενός αρώματος. Αποτελούνται από τρία διαφορετικά στρώματα που ονομάζονται νότες κορυφής / κεφαλιού, νότες βάσης, νότες μέσης / καρδιάς και όλες συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μια συγκεκριμένη μυρωδιά. Μερικά αρώματα, για παράδειγμα, θεωρούνται λουλουδάτα και περιέχουν διαφορετικές μυρωδιές όπως τριαντάφυλλο, γαρδένια ή γεράνι. Άλλα μπορεί να είναι λίγο πιο φρουτώδες, με τόνους εσπεριδοειδών ή μήλων. Τα εξωτικά αρώματα περιέχουν πικάντικες νότες όπως το γλυκάνισο ή ακόμη και κανέλα. Τα αρώματα των ανδρών έχουν επίσης διάφορες νότες. Οι μυρωδιές από μόσχο έχουν βαρύτερο, πιο αρσενικό τόνο, ενώ άλλα αρώματα μπορεί να έχουν μυρωδιές όπως πεύκο ή ακόμα και δερμάτινες νότες. Είναι πάντα καλή ιδέα να καθορίσετε ποιοι τύποι κολόνιας ή αρώματος προτιμάτε και, στη συνέχεια, να δείτε ποιες βασικές νότες περιέχουν πριν λάβετε μια απόφαση αγοράς. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαφορετικές νότες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή κολόνιας και αρώματος, προκειμένου να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το ποια αρώματα πιστεύετε ότι ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας.

Νότες πυραμίδα
Τροχός νότες αρώματος

Επιλέξτε Συγκέντρωση

Τα αρώματα έρχονται σε τέσσερα διαφορετικά επίπεδα συγκέντρωσης. Καθώς η συγκέντρωση αυξάνεται, η τιμή αυξάνεται επίσης. Συνήθως, οι κολόνιες ή τα αρώματα με υψηλή συγκέντρωση έχουν πιο ισχυρό άρωμα και διαρκούν περισσότερο. Μπορούν να είναι λίγο ακριβά, αλλά μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η υψηλότερη τιμή αξίζει τον κόπο.

Η υψηλότερη συγκέντρωση ονομάζεται απλά άρωμα ή parfum . Αυτό το επίπεδο συνήθως θα διαρκέσει όλη την ημέρα με μία μόνο εφαρμογή στους καρπούς ή στα σημεία σφυγμού. Το επόμενο χαμηλότερο επίπεδο είναι το eau de parfum , το οποίο συνήθως μπορεί να διαρκέσει περίπου έξι ώρες μετά την εφαρμογή. Το τρίτο επίπεδο ονομάζεται eau de toilette και συνήθως είναι αρκετά προσιτό και εύκολο να βρεθεί σε καταστήματα λιανικής. Συνήθως απαιτεί περισσότερες από μία εφαρμογές καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας για να διαρκέσει. Η τέταρτη και χαμηλότερη συγκέντρωση αρώματος είναι το eau de cologne , το οποίο διαρκεί μόνο περίπου δύο ώρες.

Συγκέντρωση αρώματος

Δοκιμάστε το άρωμα

Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε οποιοδήποτε άρωμα, θα πρέπει σίγουρα να κάνετε μερικές απλές δοκιμές για να βεβαιωθείτε ότι είναι κάτι που θέλετε να φορέσετε και ότι θα το απολαύσετε. Το κλειδί, ωστόσο, είναι να δοκιμάσετε λίγο το άρωμα στο δέρμα σας. Το δέρμα μας έχει τον δικό του μοναδικό κώδικα ορμονών και φερομονών που μπορεί να αλλάξει ελαφρώς ή ακόμα και εξαιρετικά τον τρόπο που μυρίζει ένα άρωμα. Μια καλή ιδέα είναι να ψεκάσετε μια μικρή ποσότητα στους καρπούς σας, να περιμένετε λίγα λεπτά και στη συνέχεια να μυρίσετε το άρωμα στο δέρμα σας. Μερικές φορές, ανάλογα με τη δική σας χημική σύσταση (pH), η μυρωδιά του αρώματος μπορεί να ενισχυθεί ή να μειωθεί. Μπορεί επίσης να αλλάξει εάν έχετε μια συγκεκριμένη χημεία που δεν ταιριάζει με το μείγμα του αρώματος.

Το δείγμα μας

Κατανοούμε ότι η επιλογή ενός αρώματος στο διαδίκτυο θα μπορούσε να είναι μια δύσκολη υπόθεση, επειδή δεν μπορείτε να το μυρίσετε μέσω της οθόνης. Γι ‘αυτό προσφέρουμε την ευκαιρία να δοκιμάσετε οποιοδήποτε άρωμα mysense στο δέρμα σας μέσω των δειγμάτων αρώματος που προσφέρουμε.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Για να ενημερώνεστε με προσφορές και ενδιαφέρον άρθρα για τα αρώματα

Διαβάστε περισσότερα

πως να διαλεξω το σωστο αρωμα

Πώς να επιλέξετε το σωστό άρωμα;

Η επιλογή του σωστού αρώματος μπορεί να φαίνεται ιδιαίτερα αγχωτική, αλλά δεν πρέπει να είναι! Διαβάστε τον οδηγό μας για την επιλογή του κατάλληλου αρώματος για εσάς.

0
  0
  Το καλάθι μου
  Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα

  mysense.gr is now myesans.com

  mysense.gr will gradually stop working and you will be auto redirected to myesans.com. Visit our new website for a better shopping experience.

  Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
  Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.